Calendian


  • Календар 2016
  • Контактирајте не
  • Политика за приватност

 

Календар алатка за веб-сајт

Дали ја сакате оваа убава алатка за календар на вашиот веб-сајт?
Тој се ажурира секојдневно!

Ставете го кодот на вашиот сајт, каде сакате календарот за да се појави:

Оваа алатка ќе изгледа одлично на вашиот сајт!
На корисниците ќе им се допадне - верувајте ни!

Можете да креирате календарска алатка за вашиот веб-сајт тука. Тоа е многу лесно. Само додадете го овој бесплатен HTML код на вашата страница сајт или личен блог. Нашиот календар е пријателски и сервисира на Wordpress и многу други. Вградување алатка никогаш не било толку лесно да се постави.

Можете исто така да изберете друг јазик на алатката: