Calendian


  • Kalendari 2016
  • Na Kontaktoni
  • Politika e Privatësisë

 

Kalendar pajisje për faqen

A doni këtë pajisje të bukur të kalendarit në faqen tuaj?
Ajo përditësohet përditshëm!

Vendosni këtë kod në faqen tuaj ku ju doni që kalendari të shfaqet:

Kjo Pajisje do të duket shumë bukur në faqen tuaj!
Përdoruesit do ta pëlqejnë, - na besoni!

Ju mund të krijoni një pajisje për kalendar për faqen tuaj te internetit këtu. Është shumë e lehtë. Vetëm shtoni këtë kod html falas në faqen tuaj vend apo blog personal. Kalendari ynë është miqësor dhe shërben për sisteme si Wordpress dhe shumë të tjerë. Pajisje që kurrë nuk ka qenë kaq e lehtë për ta përdorur.

Ju gjithashtu mund të zgjidhni një gjuhë tjetër të pajisjes: